Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se bez reketa sprema za povratak

Vreme odmora i oporavka od povrede lakta je prošlost za Novaka Đokovića koji je počeo da trenira za povratak u takmičarsku formu pošto je do nove sezone ostalo nepuna tri meseca.

O svojim aktivnostima srpski teniser navijače obaveštava redovno putem društvenih mreža,  a danas je uz dve fotografije ostavio i zanimljiv komentar.

- Jedva čekam da izađem na teren, pa makar da treniram i bez reketa. Odličan trening danas!

Kada kondiciju dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na potreban nivo i kada počneda radi sa reketom i lopticom ne sumnjamo da će Novak biti potpuno spreman za najveće izazove i povratak na mesto koje je za njega predviđeno, a to je sam teniski vrh.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.