Novak progovorio i o Agasiju, da li će opet sarađivati?

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak progovorio i o Agasiju, da li će opet sarađivati?

U razgovoru sa novinarima posle pobede nad Dušanom Lajovićem, Novak Đoković se dotakao i razloga rastanka sa bivšim trenerom.

Posle zabrinjavajućih izdanja u Indijan Velsu i Majamiju, Novak Đoković je danas sjajno startovao u Monte Karlu, gde je prepustio samo jedan gem Dušanu Lajoviću.

Današnja partija je veliko ohrabrenje pred naredni duel sa Bornom Ćorićem, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i generalno pred nastavak sezone na šljaci čiji će vrhunac biti predstojeći Rolan Garos.

Novak se neposredno posle meča zahvalio navijačima na podršci, a posebno Marijanu Vajdi, treneru sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri i koji je sada ponovo uz njega.

Ipak, novinare u Monte Karlu je danas zanimalo i dodatno Novakovo objašnjenje kada je u pitanju rastanak sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom.

On ne odbacuje mogućnost da sa Agasijem ponovo dođe do nekog vida saradnje.

"Uvek je pokušavao da mi pomogne. I sada je linija uvek otvorena. Ako osetim da mi je potreban savet, uvek mogu da pozovem Agasija.

On mi je samo pomagao, nismo imali nikakav ugovor. Proveli smo izuzetno vreme zajedno, mnogo sam naučio od njega i veoma sam mu zahvalan.

Odluka da se raskine saradnja sa Andreom i Radekom neće uticati na naše privatne odnose. Rastanak je bio najbolji za sve, nisam znao u kom pravcu želim da idem i nisam želeo da to utiče na njih"
, izjavio je Đoković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.