Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 18:46

Novak poručio Del Potru: Hvala na emocijama, veliki si

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poslao je poruku Huanu Martinu del Potru koji je završio karijeru nakon velikih problema sa povredama. Đoković se na društvenim mrežama oglasio i pružio podršku jednom od najvećih prijatelja u svetu tenisa.
Del Potro je odlučio da se povuče u 33. godini posle pauze od dve i po godine, a oproštaj je imao na turniru u Buenos Ajresu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Dobri div iz Tandila" je poražen od zemljaka Federika Delbonisa u emotivnom meču, čime je okončana višegodišnja agonija sa povredama.
"Hvala ti na svim emocijama. Veliki si", napisao je Đoković na španskom jeziku na Instagramu,
Novak i Delpo su se u karijeri sastali 20 puta, a srpski teniser je ostvario 16 pobeda, uz četiri poraza.
Argentinac je tokom imao velikih poteškoća sa povredama kolena i ručnog zgloba.
Del Potro je tokom karijere osvojio 22 titule, od kojih je najveća ona 2009. na Ju-Es openu, a od turnirskih nagrada je osvojio skoro 26 miliona dolara.
Međutim, pitanje je koliko će mu od toga ostati jer ga je pokojni otac doveo na ivicu bankrota.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.