Novak pokazao Timu i Zverevu čari Skadarlije

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 22:39

Novak pokazao Timu i Zverevu čari Skadarlije

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nakon obaveza prvog dana na Adrija turu koji se organizuje u Beogradu, odveo je Dominika Tima i Aleksandera Zvereva na večeru u Skadarliju.
Nakon napornog dana na otvaranju Adrija tura, Novak je odveo kolege vrhunske tenisere Zvereva i Tima na večeru u Skadarliju. 

"Veoma sam zahvalan što sam imao priliku da ugostim moje prijatelje u moj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grad. Dobar je osećaj imati priliku pokazati im odakle sam, lepote ovog mesta i našeg naroda. Prema njihovim osmesima na licima nakon večere, rekao bih da nije bilo loše", napisao je Novak na društevnim mrežama.
Adrija tur, teniski regionalni spektakl, počeo je na terenima SC Novak na Dorćolu i trajaće do nedelje, uz učešće najboljih tenisera sveta. 
Novak Đoković pobedio u oba revijalna dubl meča, a publika je mogla da vidi sve zvezde, učesnike turnira - Dominika Tima, Aleksandera Zvereva, Grigora Dimitrova, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i Viktora Troickog.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.