Novak otkrio šta viče Stefan kada ga vidi na televiziji

Izvor: Prva.rs, 27.Jan.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak otkrio šta viče Stefan kada ga vidi na televiziji

Novak Đoković je nakon meča rekao da je zadovoljan kako je odigrao protiv Nišikorija, da mu je sada najvažnije da se odmori i spremno dočeka meč protiv Federera.
U njihovom ponovnom susretu Novak je rekao:
"Sa Rodžerom sam igrao 44 puta, sa Nadalom 45, skoro pola karijere proveo sam igrajući sa njima. Nema potrebe trošiti reči o tome šta je Federer uradio za naš sport u poslednjih 20 godina. Ja to poštujem i sigurno ćemo imati sjajan meč", >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << izjavio je Đoković.
Međutim, najslađe pitanje došlo je na kraju.
Voditelja Džima Kurijera interesovalo je da li ga Stefan prepoznaje kada ga vidi na televiziji i kako reaguje kada gleda njegove mečeve od kuće.
"Prepoznaje me. Svaki put viče MAMA kada me vidi na televiziji. Ali ja prihvatam to", kroz smeh je rekao Novak, a onda je dobio zanimljiv odgovor od voditelja na koji se slatko nasmejao:
 "Mama je odigrala veoma dobro protiv Nišikorija. Svaka čast na tome."
Kako je tekao ceo intervju pogledajte u videu:

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer,   Rafael Nadal

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.