Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2023, 21:05

Novak o sukobu sa publikom na Vimbldonu: „Kod mene probude nešto što možda ne žele da vide“

Da li postoji mogućnost da pojedinci u publici nauče kako bi trebalo da se ponašaju kada gledaju meč Novaka Đokovića? Verovatno da ne, ali na sreću to mu uvek da samo dodatni motiv.
Srpski teniser je savladao Džordana Tompsona 6:3, 7:6(4), 7:5 u drugom kolu Vimbldona, a u toku meča je nekoliko puta imao sukob sa publikom.
I onda je Novak upravo govorio o tome koliko su nesvesni da mu do daje dodatnu snagu.
– Oni meni zapravo čine uslugu. Što više navijaju protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mene meni je bolje. Kod mene probude nešto što možda ne žele da vide –  poručio je Đoković.
Zatim pojasnio na šta konkretno misli.
– Da i ne. Kao igrač želiš da imaš većinu publike na svojoj strani, ne želim da igram u ratobornoj atmosferi, ali to je većina mečeva u mojoj karijeri. To je sudbinski tako određeno i to je u redu, nekad mi je teže to da prihvatim, nekada ne razumem publiku i ponašanje, ali nekada imaju pravo. Neko odvažan pa dozvoli sebi nešto više da uradi na tribinama, onda mora da očekuje moju reakciju. To se dešavalo u prošlosti i u većim turnirima svuda po svetu, to mi daje gorivo i dodatni motiv.
Srpski teniser je oduševljeno govorio o devojci koja je posle osam teških godina uspela da naplati veliki rad i sada tu ne namerava da stane.
– Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita ovde i devojku koja je igrala finale. Impresivan rezultat, nisam je puno puta video u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji ima moju punu podršku nadam se da će joj to biti podstrek – rekao je Đoković.
Novak ispisao istoriju u Parizu, pa dobio na poklon zlatan rekete težak 8 kg
Izvor: Nova.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.