Novak o slučaju Zverev: Tu sam ako želi da popriča

Izvor: B92, 20.Nov.2020, 19:13

Novak o slučaju "Zverev": Tu sam ako želi da popriča

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, upitan je da prokomentariše situaciju oko Aleksandra Zvereva i njegovog navodnog zlostavljanja Olje Šaripove.

Nemački teniser optužen je da je fizički napastvovao 23-godišnju Šaripovu i prethodnih nekoliko nedelja ovaj slučaj nalazi se u centru pažnje.

Đoković je u petak savladao Zvereva, čime se plasirao u polufinale Završnog turnira, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča novinari su ga pitali da prokomentariše slučaj Nemca.

"Ne znamo tačno šta se desilo. Saznaćemo u budućnosti", rekao je Đoković koji je dodao da ima odličan odnos sa Sašom, ali i da osuđuje svaki vid nasilja.

"Nisam pričao sa Sašom o ovom slučaju. Ali sam mu rekao da sam tu za njega ako hoće da popriča s nekim", zaključio je najbolji teniser sveta.

Opširnije o slučaju Saše Zvereva čitajte i temi – Sašin pakao u raju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ UPITAN O OPTUŽBAMA PO KOJIMA JE ZVEREV ZLOSTAVLJAO DEVOJKU: Ovo je Novakov odgovor i poruka Saši

Izvor: Kurir, 20.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, upitan je da prokomentariše situaciju oko Aleksandra Zvereva i njegovog navodnog zlostavljanja bivše devojke Olge Šaripove.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.