Novak noćas dobija prvog rivala

Izvor: Mondo, 07.Mar.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak noćas dobija prvog rivala

Đoković će pohod ka rekordnoj šestoj tituli u Indijan Velsu početi duelom protiv Šveđanina ili Amerikanca

Novak Đoković prvi je nosilac na prvom mastersu sezone u Indijan Velsu. Nakon završetka kvalifikacija poznato je koji od dva igrača će mu biti prvi rival u Kaliforniji.

Za plasman u drugu rundu takmičenja i duel protiv prvog igrača sveta boriće se Šveđanin Elijas Imer i Amerikanac Bjorn Fratanđelo.

Imer, trenutno 117. igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sveta, nikada ranije nije igrao sa Đokovićem, dok je Fratanđelo imao priliku da odmeri snage sa srpskim asom.

Amerikanac, koji zauzima 128. mesto na ATP listi, sastao se sa Đokovićem baš u drugom kolu Indijan Velsa pre tri godine i pružio mu jak otpor. Dobio je prvi set rezultatom 6:2, ali je Novak potom preokrenuo dobivši naredna dva - 6:1, 6:2.

Imer i Fratanđelo sastaće se u noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.