Novak najavio veliki povratak, u Beogradu i nekadašnja najbolja teniserka sveta!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 11:05

Novak najavio veliki povratak, u Beogradu i nekadašnja najbolja teniserka sveta!

Lepe vesti za ljubitelje tenisa u Srbiji.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je u jutarnjem programu televizije Prva otkrio vest koja će obradovati sve ljubitelje tenisa u Srbiji.

Srpski teniser pričao je predstojećem spektaklu Adrija turu koji će se održati u Beogradu, Zadru, Banja Luci i Podgorici, a kazao je da će se na teniski teren vratiti i Jelena Janković!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Sa velikim zadovoljstvom najavljujem Jelenu Janković koja će se vratiti na teniski teren posle više od dve godine", rekao je Đoković.

I sama Jankovićeva je ubrzo potvrdila tu vest u direktnom uključenju.

"Ćao Nole uskoro krećem za Beograd.Hvala ti puno što si me zvao da budem deo spektakla. Pozdrav svima i vidimo se u Beogradu", kazala je ona.

Đoković je potvrdio da će Jankovićeva učestvovati prvog dana u petak 13. juna.

Turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul).

Jelena Janković ima 35 godina, a poslednji meč odigrala je na US openu 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Jelena Janković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković se vraća tenisu na Adria turu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2020

Srpska teniserka Jelena Janković poslije više od dvije godine vratiće se tenisu, saopštio je najbolji teniser svijeta Novak Ðoković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.