Izvor: RTS, 08.Dec.2021, 09:36

Novak na spisku za učešće na Australijan openu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković našao se na spisku igrača prijavljenih za učešće na Australijan openu, saopštili su organizatori turnira.
Srpski teniser uvršten je među učesnike prvog grend slema na ATP turu, ali to još ne znači da će 100 odsto nastupati u Australiji.

Dan ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopšteno je da će Đoković predvoditi Srbiju na ATP kupu u Sidneju.
Prvi igrač sveta u Melburnu bi, od 17. do 30. januara, trebalo da se bori za 10. titulu na AO, rekordnu 21. na grend slemovima.
Đoković nije želeo da otkrije da li je vakcinisan protiv koronavirusa, što je uslov za nastup na Australijan openu u Melburnu, ali ne i u Sidneju, gde je dovoljan negativan test i dvonedeljni karantin.

Kako prenose lokalni mediji, na spisku su svi oni koji su ili vakcinisani, ili imaju pravo na izuzetak.  
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković prijavljen za Australijan open

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na listi prijavljenih igrača za prvi gren slem u sezoni Australijan open, saopštili su organizatori...Dan ranije je saopšteno da će Đoković predvoditi Srbiju i na ATP kupu u Sidneju, a prvi igrač sveta u Melburnu bi trebalo od 17. do 30. januara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.