Izvor: Piplmetar.rs, 03.Feb.2024, 04:30

Novak na raskrsnici

Autor: Darko Mitrović

petak 02.02.2024.

18:45

Izvor: Sportske.net, Novosti.rs


Najbolji teniser sveta Novak Đoković je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zvaničnom sajtu potvrdio da će prvi naredni turnir na kom će nastupiti posle Australijan opena biti Masters u Indijan Velsu.
Taj turnir je na programu od 6. do 17. marta i biće to prvi Đokovićev nastup u Indijan Velsu još od 2019. godine. Nole je ranije pet puta osvajao titulu u Indijan Velsu – 2008, 2011, 2014, 2015. i 2016. godine, a ovoga puta će u ulozi branioca titule biti Španac Karlos Alkaraz koji se prošle godine izborio za pehar.
Ono što će biti posebno zanimljivo je gde će se Novak zaputiti posle Indijan Velsa.
Očekivano bi bilo da njegova naredna stanica bude Majami od 17. do 31. marta, pogotovo jer je to turnir koji je šest puta osvajao u karijeri.
Nastup u Majamiju još nije zvanično potvrđen, ali sada su se u celu priču umešali i – Rusi!
Naime, u vreme kada se bude održavao turnir u Majamiju, fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće u Rusiji, gde će 21. marta odigrati prijateljski meč sa domaćom selekcijom u Moskvi. Rusi žele da taj meč bude pravi spektakl, pa kako prenose “Novosti“, nameravaju da dovedu brojna velika imena koja bi uveličali taj događaj. 
Tu dolazimo do Novaka Đokovića, koji je prva i najveća želja organizatora ovog meča i Rusi bi jako želeli da Novaka vide na utakmici. I ne samo njega, jer su na listi očekivanih gostiju i naši nekadašnji fudbalski asovi, koji su značajan deo svojih karijera proveli u ruskim klubovima, poput Nemanje Vidića, Branislava Ivanovića ili Miloša Krasića.
Videćemo ko će se od njih pojaviti na utakmici, a kada je Novak u pitanju, moraće da donese odluku – Rusija ili Amerika? 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Zvanično

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Feb.2024

Home Košarka Zvanično – Mega predstavila novo pojačanje! . Autor: Darko Mitrović . . ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.