Novak me pita da li je on poslovan čovek – ja mu kažem ne, ti si poslovni car

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 13:21

"Novak me pita da li je on poslovan čovek – ja mu kažem 'ne, ti si poslovni car'"

Epidemiolog Branimir Nestorović kaže da je razgovarao sa Novakom Đokovićem u vezi sa njegovim dolaskom u Srbiju.

Najbolji srpski teniser je tokom pandemije koronavirusa sa porodicom boravio u Španiji, u Marbelji.

"Čuo sam se sa Novakom, on dolazi u Srbiju. Interesovao se kako može da dođe i oduševilo ga je što samo treba test da ima, plašio se karantina jer hoće da trenira", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nestorović u emisiji "Fokus" na TV B92.

Nestorović kaže da je Novaka zanimalo kakva je politika prema poslovnim ljudima koji putuju avionom i dolaze u Beograd.

"Pitao me je kakva će biti politika prema poslovnim ljudima, kaže 'Da li sam ja poslovan čovek?’, a ja mu kažem: 'Ti nisi poslovni čovek, ti si poslovni car'. Mislim da bi za njega država mogla da napravi izuzetak. Ne treba biti slep, on je čovek mlad, zdrav, bez ikakvog rizika i virus je već nestao. Rekao sam mu da izvadi test", rekao je Nestorović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.