Novak je mentalna gromada  ima veliku želju za 21. Grend slem

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 21:31

"Novak je mentalna gromada " ima veliku želju za 21. Grend slem"

Bivši drugi teniser sveta, danas analitičar, Aleks Koreča, veruje da će Novak Đoković nastaviti da osvaja Grend slemove.

Srpski as je na Olimpijskim igrama doživeo neuspeh, izgubivši u meču za bronzu od Pabla Karenja Buste.

Pojavili su se i komentari da će sve to uticati na Novaka, te da na predstojećem US openu neće moći da pruži maksimum.

"Sada mora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se odmori i oporavi jer je bio hit. Do Njujorka je ostalo mesec dana i videćemo da li će do tad igrati neki turnir. Pokazao je da je mentalna gromada. Motivacija da stigne do rekorda i 21. Grend slem titule je toliko velika", rekao je Koreča za "Radio Marku".

Koreča je nahvalio i zemljaka, bronzanog iz Tokija.

"Za Karenja će ovo biti najveći uspeh u karijeri, ako ne osvoji Grend slem. On je veoma čvrst rival i igrači ne vole da igraju protiv njega. Teško ga je pobediti. Pobedio je dvojicu najboljih i pokazao da je spreman da se bori protiv njih. Postao je stabilniji, bolje podnosi pritisak. Igrači će ga sada gledati drugačije. Imamo kompletnog igrača", kazao je on.

US open počinje 30. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠPANAC PORUČUJE: ‘Đoković je mentalna gromada! Za Karenja će ovo biti najveći uspeh u karijeri’

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2021

Nekadašnji teniski as je imao samo reči hvale za Novaka. ‘Prvi reket sveta’ je u poražen od Pabla Karenja Buste u borbi za 3. mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju. Španac je slavio sa 2:1 u setovima. Nakon tog duela, oglasio se nekada 2. igrač sveta Aleks Koreča. Teniski analitičar je biranim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.