Novak inicira bojkot Dejvis kupa?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak inicira bojkot Dejvis kupa?

Reči trenera Kajla Edmunda.

Fredrik Rozengren je trener Kajla Edmunda, a gostovao je u jednoj emisiji gde je govorio o Dejvis kupu i novom formatu tog takmičenja.

On je rekao da Novak Đoković i Rodžer Federer sigurno neće igrati Dejvis kup, kao i da misli da je Novak, koji je inače i predsednik Saveta igrača na ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << turu, pokušava da natera igrače da bojkotuju ovo takmičenje.

"Kajl je primio mejl... Možda to nema veze sa Dejvis kupom, ali Kajl je primio mejl od Đokovića prošle nedelje. ITF ima pravilo prema kome igrač mora da igra u dva susreta Dejvis kupa u godini, kako bi mogao da predstavlja svoju državu na Olimpijskim igrama. Đoković je pozvao igrače da bojkotuju to pravilo, što znači da ne želi da igra Dejvis Kup", rekao je Rozengren.

Od naredne sezone na programu je Dejvis kup koji će igrati 18 selekcija u elitnom rangu, a završni turnir je krajem novembra u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Đoković šalje mejlove i poziva igrače na bojkot"

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018

Rosengren tvrdi da je Edmund dobio mejl od Đokovića u kom ga predsednik Saveta ATP igrača poziva na bojkot pravila koje obavezuje tenisere da igraju Dejvis kup ako žele da učestvuju na Olimpijskim igrama...Svetski "Broj 1" i predsednik Saveta ATP igrača, Novak Đoković, tražio je od kolega da...

Nastavak na Mondo...

Đoković pozvao na bojkot! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 15:21

Oglasio se i predsednik ITF...Novak Đoković je tražio od svojih kolega da bojkotuju pravilo prema kojem je svaki teniser obavezan da u olimpijskoj godini odigra bar dva meča u reformisanom Dejvis kupu kako bi imao pravo nastupa i na samim Igrama. Tako barem tvrdi švedski teniser Fredrik Rozengren,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.