Izvor: RTS, 30.Jun.2022, 21:27

Novak i Stefan Đoković u epizodi: Kakav otac - takav sin

Srpski teniser Novak Đoković podelio je na društvenim mrežama sliku svog sina na terenu Vimbldona, na kojoj Stefan neodoljivo podseća na svog oca. Novak i Stefan odradili su i "sparing", pa mnogi sa razlogom već vide naslednika srpskog tenisera na tronu svetskog tenisa.
Poznato je da je već neko vreme, Stefan najveća podrška svom ocu Novaku na turnirima širom sveta.

Tako je i na ovogodišnjem izdanju Vimbldona, pošto ga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u nekoliko navrata kamera "uhvatila" kako bodri Novaka.
Vimbldon je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio dve slike forhenda Đokovića, jedna na kojoj je Novak, a druga na kojoj je Stefan.
"Stignimo do 100 pobede pre nego što mlađi preuzmu", napisali su iz Vimbldona.
Novak Đoković trenutno je na kvoti od 81 pobede na prestižnom Grend slemu u Velikoj Britaniji. 
Novak i Stefan "sparingovali" su na terenima Vimbldona i brojni evropski mediji navode kako je sin srpskog tenisera veoma talentovan i da pokazuje veliko interesovanje za tenis.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.