Novak i Jelena od ranog jutra

Izvor: B92, 02.Okt.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena od ranog jutra

Novak Đoković i Jelena Janković u četvrtak ujutru po srednjoevropskom vremenu igraju u osmini finala turnira u Pekingu.

Jelena prva izlazi na teren, od 6.30h njena rivalka je Karla Suares Navaro iz Španije, trenutno 15. teniserka sveta, a Đoković od 9h igra takođe sa rivalom iz Španije, Fernandom Verdaskom.

Karla Suares Navaro ima 25 godina, nedavno je na US openu igrala u četvrtfinalu, a Jelena je bila bolja u četiri od šest međusobnih okršaja. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednja dva duela dobila je Španjolka, 2012. u Madridu i Pekingu.

Đoković protiv Verdaska vodi sa 5:4 u međusobnim susretima – Španac jeste dobio poslednja dva meča, ali davne 2010. godine, i to na šljaci. Verdasko je trenutno 31. na svetu, ima 29 godina i ove sezone ima skor 24-19.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Jelena Janković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.