Novak i Jelena Đoković svečano otvorili kamp prijateljstva Drugarijada

Izvor: RTS, 16.Sep.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena Đoković svečano otvorili kamp prijateljstva "Drugarijada"

U Brzeću je svečano otvoren kamp prijateljstva "Drugarijada" koji sedmu godinu organizuje Fondacija "Novak Đoković". Na kampu se druže mališani iz manje razvijenih sredina.
Deca su srdačno pozdravila dolazak Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene na kamp.

Novak kaže da je preko 130 mališana iz najugroženijih sredina u Srbiji na kampu prijateljstva "Drugarijada", kao i da svake >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine dolaze nova deca.
"Za ovih pet, šest dana se stiču mnoga nova prijateljstva koja traju dugi niz godina, nadamo se da će potrajati", ističe Novak Đoković.
Ukazao je da je počastvovan i da mu je zadovoljstvo da može da bude deo organizacije ovakvog događaja.

"To je jako ispunjavajuće, jer je nešto najčistije videti dečji osmeh, dečju radost, a toga ima na pretek ove nedelje", dodao je Novak Đoković.
Jelena Đoković kaže da je kamp počeo sa pedesetoro dece iz različitih isturenih odeljenja iz malih sela, a sada je tu 130 dečaka i devojčica i dvadesetak učitelja.
"Mislim da sledeće godine ćemo sigurno organizovati i nešto veće, raste broj partnera sa kojima ovo već radimo uspešno. Mislim da smo se pokazali vrlo dobri na ovom polju ulaganja u rani razvoj dece i sa zadovoljstvom rastemo u svakom pogledu", zaključila je Jelena Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.