Novak i Beker krenuli pobedom

Izvor: B92, 27.Dec.2013, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Beker krenuli pobedom

Novak Đoković plasirao se u finale egzibicije u Abu Dabiju pobedivši Žo-Vilfrida Congu sa 7:6, 6:3.

Bio je to prvi meč najboljeg srpskog sportiste svih vremena u novoj sezoni i prvi meč sa novim trenerom Borisom Bekerom.

Nekadašnji nemački teniser bio je u Đokovićevoj loži i posmatrao je trijumf Đokovića koji je u prvom setu ispustio prednost brejka.

Ipak, u 13. gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak je odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije, a u drugom setu je uz jedan brejk u šestom gemu došao do finala gde ga čeka David Ferer. On je u španskom okršaju bio bolji od Rafaela Nadala sa dva puta 6:4.

Đoković je u prethodne dve godine osvajao turnir u Abu Dabiju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak i Beker krenuli pobedom

Izvor: B92, 27.Dec.2013

Novak Đoković plasirao se u finale egzibicije u Abu Dabiju pobedivši Žo-Vilfrida Congu sa 7:6, 6:3...Bio je to prvi meč najboljeg srpskog sportiste svih vremena u novoj sezoni i prvi meč sa novim trenerom Borisom Bekerom...Nekadašnji nemački teniser bio je u Đokovićevoj loži i posmatrao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.