Novak hrani Srbiju: Novi restoran i veliko srce

Izvor: B92, 09.Okt.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak "hrani Srbiju": Novi restoran i veliko srce

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da otvori restoran u kojem će hrana biti besplatna za beskućnike i one koji su najugroženiji.

Đoković, koji već poseduje dva restorana – jedan u Beogradu i jedan u Monte Karlu, otkrio je da se na ovakav potez odlučio kako bi "vratio onima koji za njega navijaju", prenose britanski mediji.

Još nije poznato na kojoj lokaciji će biti otvoren novi restoran, prema saopštenju se čini da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiji jer želi da se oduži velikom broju navijača.

"Novac nije problem za mene, zaradio sam dovoljno da nahranim celu Srbiju. Mislim da oni zaslužuju ovako nešto jer su me uvek podržavali", stoji u Đokovićevom saopštenju.

Nije poznato ni na koji način će mušterije dokazivati da su ugrožene, ali je jasno da mu ugostiteljstvo nije slaba strana – čak i njegovi roditelji imaju restoran na Kopaoniku.

"Oduvek sam voleo hranu zbog svoje porodice. Hrana je moja strast", rekao je jednom prilikom.

On je 2016. otvorio veganski restoran "Eqvita", a u poslednjih nekoliko godina se mnogo priča o Novakovom načinu ishrane.

"Veliki deo svog profesionalnog uspeha dugujem načinu ishrane. Kao profesionalnom sportisti, to je postalo mnogo više od običnog unošenja hrane – u pitanju je gorivo koje određuje kako ću igrati, kako ću se oporaviti i koliko sam budan na terenu. Hrana je jedna od stvari koja me je najviše promenila u životu. To želim da podelim sa svetom", istakao je srpski igrač.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Englezi opet izmišljaju vesti o Đokoviću!

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017

Lažne vesti o Novaku Đokoviću u britanskim medijima!..Foto: Guliver/Getty images, Clive Brunskill Novak Đoković - 22. 5. 1987...Strani mediji izvestili su da najbolji srpski teniser Novak Đoković otvara još jedan restoran, u kojem će, onima kojima je to potrebno, davati hranu besplatno! Njegov...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.