Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 22:31

Novak dok čeka Indijan Vels, igra tenis sa Šarliz Teron!

Novak Đoković i Šarliz Teron igraju tenis, u dublu. Nije film, nije šala, već egzibicioni meč uoči početka mastersa u Indijan Velsu. 
Razlog je 20. „Desert Smeš“, godišnji događaj na kojem učestvuju svetske zvezde i koji je održan u „La Kinita i rezort klubu“, a koji je okupio velika imena iz tenisa i Holivuda. Cilj je bio da se prikupe sredstva u dobrotvorne svrhe.
Najbolji teniser sveta je kročio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na teren i privremeno zamenio Frensisa Tijafoa, koji je igrao sa Šarliz. Srdačno su se pozdravili i razmenili mnogo komentara, čak i neke psovke, ali sve kroz šalu, dok su zabavljali publiku. 
Pored Novaka, Tijafoa i popularne glumice, deo egzibicije su bili Dona Vekić, Ons Žaber, Hubert Hurkač i Viktorija Azarenka.
Inače, Novak je slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, a u drugom igra protiv Amerikanca Aleksandra Vukića ili kvalifi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković igra protiv Vukića u drugom kolu mastersa u Indijan Velsu, plasirao se i Lajović

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2024, 08:02

Novak Đoković igraće u drugom kolu mastersa u Indijan Velsu protiv 69. tenisera sveta Australijanca Aleksandra Vukića.

Nastavak na Radio 021...

Đoković: Ja sam Luka Modrić VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, dok čeka prvi meč na Mastersu u Indijan Velsu, pokazao je da kako ume da igra fudbal...Novak je u Kaliforniju stigao mnogo ranije, a pored treninga, intervjua i marketinških obaveza, stiže da igra i fudbal...Igrao je sa prijateljima i kolegama, a jednim potezom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.