Novak će se povući kad nestane glad za pobedama

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 18:34

"Novak će se povući kad nestane glad za pobedama"

Tim Henman, bivši polufinalista Vimbldona i US Opena, smatra da će Novak Đoković igrati barem još nekoliko sezona.

Britanac, sada komentator Eurosporta, smatra da Novak i dalje ima motiva da se takmiči bez obzira što je već sada rekorder u muškom tenisu po broju grend slem titula.

"Njegova glad i želja za uspehom vidljivi su svima. Ako bi se to promenilo i ne bi više imao tu glad za trofejima, onda bi verovatno prestao. Ipak, ne vidim da će se tako nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogoditi bar još nekoliko godina", kaže Henman.

Novak će takmičenje na poslednjem grend slemu sezone u Njujorku početi u noći između ponedeljka na utorak, a protivnik mu je Francuz Aleksander Muler.

"Kada pričamo o sportisti poput Novaka, ne verujem da će on ikada imati problema sa motivom. Jer sve te igrače koje je dobijao, i šta je sve postigao, to je neverovatno", dodao je Tim.

On je takođe dodao da veruje da je pojava Alkarasa to što Novaka sada motiviše da dokaže da je i dalje najbolji.

Po tome kako igra na najvećim turnirima ove sezone, jasno je da je Henman u pravu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HENMAN JE SIGURAN: Evo kada Novak Đoković odlazi u penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 07:52

Nole počinje protiv Francuza na US Openu...Bivši engleski teniser i apsolutni ljubimac publike na Vimbldonu (po njemu je nazvano i brdo gde se gledaoci skupljaju da posmatraju mečeve) Tim Henman smatra da će se Novak Đoković povući i otići u penziju samo iz jednog razloga - kada izgubi "glad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.