Novak će i pored svega uzeti dva ili tri slema ove godine

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 18:44

"Novak će i pored svega uzeti dva ili tri slema ove godine"

Patrik Muratoglu, bivši trener Simone Halep i Stefanosa Cicipasa, nije zabrinut za rezultate Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta je poražen u polufinalu Australijan opena, čime je trka za prvo mesto na svetskoj listi postala neizvesnija.

Novak je najavio da će posle pet godina igrati u Indijan Velsu, početkom marta, a Muratoglu kaže da će i pored toga što je ostao bez krune u Melburnu, Đoković i dalje biti dominantan u svetskom tenisu.

"Pretpostavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je sada previše razočaran, ali za par dana će reći, 'bilo je stvarno preteško'. Reći će, vraćam se normalnom pritisku, onom na koji sam navikao, a to je pritisak kada ste broj jedan i najveći igrač svih vremena", kaže Patrik.

Francuz je uveren da će u nastavku sezone sve doći na svoje mesto što se tiče Đokovićeve forme i igre.

"Zato imam takav osećaj. I dalje mislim da će Novak osvojiti dva ili tri grend slema ove godine", zaključio je Muratoglu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.