Novak: Taj-brejk presudio, opustio sam se u drugom setu

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 21:21

Novak: Taj-brejk presudio, opustio sam se u drugom setu

Novak Đoković se plasirao u treće kolo Mastersa u Rimu.

Najbolji teniser sveta je pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeverija sa 7:6 (5), 6:2.

Po završetku meča, Novak je rekao da nije najbolje počeo, ali da se na kraju sve dobro završilo.

"Nisam počeo dobro. Bio sam spor, on je na početku bio bolji. Prvi put smo igrali. On je mlad igrač, ima veoma dobre udarce i igru za šljaku. Odrastao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na njoj. Taj-brejk je presudio i mentalno, dobivši taj početni set ostio sam nalet energije, malo sam se i opustio, imao manje treme u drugom setu u priveo meč kraju na najbolji način", kaže Novak.

Đoković je rekao da mu je drago što se sve završilo u dva seta. Imao je izvesnih nelagodnosti, ali je sve to prebrodio.

"Ponašate se kao da ste sto odsto spremni. Ima trenutaka kada niste sto odsto fit, ali ne želite to da pokažete. Tu ste da se borite za svaku loptu. To se desilo, svaki sekund je bitan, odskok je raznovrstan, ni ovaj teren nije idealan, ali morate to da prihvatite i izvučete najbolje iz toga", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pobedio Ečeverija na startu mastersa u Rimu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2023

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se večeras u treće kolo mastersa u Rimu, pošto je pobedio argentinskog igrača Tomasa Martina Ečeverija sa 7:6 (5), 6:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković se mučio pa slomio otpor Ečeverija i poslao srceparajuću poruku svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2023

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Rimu, pošto je pobijedio Tomasa Martina Ečeverija sa 2:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 53 minuta, mučio se malo Srbin ali je onda našao formulu i slomio otpor Argentinca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.