Izvor: RTS, 12.Feb.2021, 15:41

Novak: Siguran sam da sam pokidao mišić, ne znam da li ću izaći ponovo na teren

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je neugodnu povredu u meču sa Tejlorom Fricom na Australijan openu, ali je uspeo da trijumfuje posle pet setova. Đoković je u intervjuu nakon meča istakao da oseća da ima veliki problem i da nije siguran da će moći da zaigra za dva dana u četvrtoj rundi.
Đoković je preživeo povredu i Frica, ali sudeći prema njegovim rečima, situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je poprilično ozbiljna.

"Pokidao sam mišić, u to sam siguran", počeo je Đoković.
"Znate da ne želim da govorim o povredi, niti o stepenu njene težine, ali jedan poprilično čudan bol. Ne želim previše da objašnjavam jer ljudi ne mogu da znaju kroz šta sam prolazio početkom trećeg seta. Razmišljao sam i vodio razgovor sa sobom početkom trećeg seta kada sam zatražio medicinski tajm-aut, da li uopšte da nastavim."
Novak je naveo da ne može sa sigurnošću da tvrdi da li će biti u stanju da se suprotstavi Milošu Raoniću u narednom meču.
"Osetio sam neobičan bol i odmah pomislio da sam pokidao mišić, što je fizioterapeut ATP-ja potvrdio kada je pogledao. Ne mogu sada ništa da znam, nemam dobro iskustvo kada su takve povrede u pitanju i da li ću moći da nastavim. Ne verujem da ću uspeti da se oporavim, ne znam da li ću biti u stanju da izađem na teren za dva dana."
Situaciju kada je publika morala da napusti stadion zbog policijskog časa opisao je kao čudnu, a kazao je i koliko mu je važno što je pobedio.
"Ovo je jedna od najznačajnijih pobeda u mojoj karijeri, kada se sve okolnosti uzmu u obzir. Veoma sam ponosan na ovo dostignuće", istakao je svetski "broj 1".

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE DOBRO! Oglasio se Đoković posle LUDOG meča u kojem je pobedio POVREĐEN: Ne znam da li ću moći na teren za dva dana... (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Feb.2021

"Ovo je jedan od najboljih trenutaka moje karijere, mentalno i emotivno. Znao sam da je servis moja jedina šansa i uspeo sam, ali povreda je tu, zabrinut sam, ne znam hoću li na teren za dva dana", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle herojske pobede protiv Amerikanca Tejlora Frica,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.