Novak: Radim na skraćivanju poena

Izvor: B92, 06.Jan.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Radim na skraćivanju poena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je srećan što je uopšte izašao na teren u prvom kolu ATP turnira u Dohi.

Đoković je na startu turnira savladao Dušana Lajovića sa 6:2, 6:1 posle 56 minuta, a pre samo nekoliko dana zbog problema sa stomakom nije igrao u Abu Dabiju.

Srpski teniser dodao je da će ove sezone pokšavati da skraćuje poene, a da će mu za takvu igru neophodan biti dobar prvi servis.

„Osećam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolje nego pre nekoliko dana. Nisam bio siguran da li ću uopšte igrati ovaj turnir, ali drago mi je što sam došao u Dohu prvi put u karijeri i što sam uspeo da izađem na teren“, rekao je Novak.

Od poraza u polufinalu US opena prošle godine, Đoković je dobio 18 od 19 odigranih mečeva. Protiv Lajovića nije bilo problema.

„Danas sam dobio nekoliko lakih poena posle prvog servisa i to mi donosi dodatno samopouzdanje na terenu, jer moja igra je bazirana na osnovnoj liniji, tako da imam mnogo šansi da završim poen i priđem mreži kako bih skratio poen. To su neke stvari na kojima radim u ovom trenutku“, dodao je najbolji teniser planete.

Njegov naredni rival u Dohi biće Sergej Stahovski.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak: Radim na skraćivanju poena

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jan.2015

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je srećan što je uopšte izašao na teren u prvom kolu ATP turnira u Dohi...oković je na startu turnira savladao Dušana Lajovića sa 6:2, 6:1 poslije 56 minuta, a prije samo nekoliko dana zbog problema sa stomakom nije igrao u Abu Dabiju...Srpski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.