Novak: Odgovara mi njegova igra

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 05:21

Novak: Odgovara mi njegova igra

Novak Đoković ubedljivom pobedom nad Gaelom Monfisom plairao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, ali i došao do skora od 19-0 protiv Francuza.

Posle meča je na terenu rekao da mu odgovara stil igre koji gaji Monfis, iako na početku njihovih karijera nije bilo tako.

"Toliko godina se znamo, evoluirali smo i jedan i drugi. Fizički protiv Gaela nikada nije lako igrati. Bilo je nekoliko vrlo teških poena, posebno u prvom setu"; rekao je Đoković, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastavio:

"Nisam smeo da mu dozvolim da igra, napravio sam brejk na vreme i od tada nije bilo problema. Podigao sam nivo svog tenisa i definitivno mi odgovara njegova igra. Ali, veoma je dobro videti ga ponovo na terenu"

Istakao je da dobar servis pomaže na izuzetno brzoj podlozi u Sinsinatiju.

"Ovo je jedan od najbržih turnira na betonu, nije lako kontrolisati lopticu. Morate da servirate dobro i to može mnogo da vam pomogne. Kao što meni i jeste".

Potom je govorio i na srpskom jeziku

"Postoje neki elementi igre koji odgovaraju meni sa njegove strane. U prvih nekoliko mečeva u našim karijerama smo igrali neizvesne i fizički zahtevne mečeve, ali kasnije sam pronalazio lakše načine da pobedim. Lepo je videti ga nazad da igra", rekao je Đoković pre nego što se signal iz Sinsinatija izgubio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.