Novak: „Nije toliko velika razika između nas dvojice“

Izvor: RTS, 19.Maj.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: „Nije toliko velika razika između nas dvojice“

Novak Đoković je izgubio u polufinalu mastersa u Rimu od Nadala sa 7:6, 6:3. Ipak naš teniser zadovoljan je postignutim na ovom turniru, a raduje ga što nije bila tolko velika razlika između njega i Rafe.
"Nije bila tako velika razlika između nas dvojice, što je odlična vest za mene. Onaj osvojeni taj-brejk je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vetar u leđa za njega", izjavio je Đoković posle meča.

"Nisam imao mnogo predaha u poslednjem periodu, tako da sam zadovoljam kako sam igrao prethodnih dana.Nadam se da ću na Rolan Garosu nastaviti ovako. Nikada do sada nisam bio u ovakvoj situaciji, pomislio sam da mi neće biti toliko vremena da se vratim na prethodni nivo, ali očigledno nije bilo tako. Naučio sam lekciju", dodao je Novak.
Naš teniser se osvrnuo i na raspored mečeva na turniru.
"Ne bih želeo da ispadne da se žalim da sam izgubio zbog poraza, ali kada završite meč u noć i prvi izađete na teren sledećeg dana - to ima efekta. Niko mi u dosadašnjoj karijeri nije prišao da me pita šta ja mislim da je najbolji raspored mečeva. Mislim da to nije fer i to ćemo raspraviti na narednom sastanku igrača", nastavio je Đoković.
Rafael Nadal je rekao da je ovo bio pravi izazov i da ga raduje što se Novak vraća u punom sjaju.
"Vratio se posle teške povrede i ponovo je na svom nivou, imao je odličan turnir. Igrao sam protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji sporta, to je pravi izazov!", rekao je pored ostalog Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.