Novak: Nije nemoguće ponoviti ove uspehe i u sledećoj sezoni

Izvor: Blic, 17.Dec.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Nije nemoguće ponoviti ove uspehe i u sledećoj sezoni

Najbolji svetski teniser Novak Đoković izjavio je da je na kratko prekinuo svoju bezglutensku dijetu, kako bi sa čašom vina, nazdravio na kraju svoje uspešne sezone.

"Više nego sa jednom, doduše", rekao je nasmejani Đoković u Abu Dabiju, priznajući da se to "sledećeg dana nije dobro završilo", prenosi AP.

Đoković je uspeh u sezoni, u kojoj je dobio 70, a izgubio samo šest mečeva i zaradio rekordnih 12,6 miliona dolara, delimično pripisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svojoj novoj dijeti.

On je priznao da će biti veoma teško da u sledećoj sezoni ponovi ove uspehe, ali je naglasio da "ništa nije nemoguće".

Pripreme za 2012. Đoković počinje u Abu Dabiju gde će učestvovati na egzibicionom događaju, koji počinje 29. decembra i na kome će biti i Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Povezane vesti: AO: Đoković uživo na našem sajtu, na terenu Zimonjić i juniori
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nole prekinuo bezglutensku dijetu!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Dec.2011

Najbolji svetski teniser Novak Đoković izjavio je da je na kratko prekinuo svoju bezglutensku dijetu, kako bi sa čašom vina, nazdravio na kraju svoje uspešne sezone. .."Više nego sa jednom, doduše", rekao je nasmejani Đoković danas u Abu Dabiju, priznajući da se to "sledećeg dana nije dobro...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.