Novak: Mir Božji, srećan Božić svima

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Mir Božji, srećan Božić svima

Novak Đoković prvi put igra na turniru u Dohi i morao je na teren za Božić, pa je nakon lake pobede nad Sergejem Stahovskim čestitao praznik svim pravoslavnim vernicima.

Najpre je to učinio zvanični spiker turnirau Kataru, a onda i najbolji teniser sveta.

"Želim vam srećan Božić. Hvala svima koji su došli ovde da me podrže", rekao je Đoković na srpskom jeziku, a onda nastavio na engleskom.

Novak prvi put od 2009. godine igra na nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turniru pre Australijan opena i objasnio je zašto se baš odlučio da debituje u Dohi.

"Nikad nisam bio u Kataru, ali sad kada vidim kako je ovde lepo, dolaziću sigurno češće", kratko je poručio Nole.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Mir Božji, srećan Božić svima

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2015

Novak Đoković je nakon lake pobjede nad Sergejem Stahovskim čestitao praznik svim pravoslavnim vjernicima...Najpre je to učinio zvanični spiker turnirau Kataru, a onda i najbolji teniser svijeta..."Želim vam srećan Božić. Hvala svima koji su došli ovde da me podrže", rekao je Đoković na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.