Novak: Izner pun samopouzdanja

Izvor: Prva.rs, 03.Apr.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Izner pun samopouzdanja

Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Majamiju pobedom nad Fererom sa dva puta po 7:5, posle sat i 52 minuta igre.
Novak i David odigrali su verovatno i najkvalitetniji meč turnira, a sprki igrač ostvario je osmu uzastopnu pobedu nad Špancem.
„Morao sam da se borim za sve na terenu večeras jer on nije igrač koji će vam nešto pokloniti. Znao sam to dok sam izlazio na teren. Znao sam da je sjajan takmičar koji mnogo radi i trči, i koji vas tera da uvek odigrate još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << udarac više“, rekao je Đoković. 

On će se u borbi za finale sastati sa Amerikancem Džonom Iznerom koji je razbio Keija Nišikorija sa 6:4, 6:3. 

„Mislim da će on imati više samopouzdanja kada sutra bude izlazio na teren jer je vezao nekoliko pobeda nad Top 10 igračima. Siguran sam da će mu to dati mentalnu prednost – biće agresivan i pokušavaće da iskoristi svoje šanse. To je ono što ga čini veoma opasnim“, dodao je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.