Novak: Hvala svim građanima Zadra i cele Hrvatske!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 21:01

Novak: ''Hvala svim građanima Zadra i cele Hrvatske!''

Posle Beograda, ''Adria Tour'' se seli u Zadar.

Proteklog vikenda oči celog teniskog sveta bile su usmerene ka Beogradu, gde je odigran prvi turnir u okviru ''Adria Tour-a''.

Organizacija je bila sjajna, pehar je osvojio Austrijanac Dominik Tim, a narednog vikenda sličan spektakl se očekuje i u Zadru.

Spisak učesnika biće izmenjen, a u današnjem razgovoru za HRT, Đoković je otkrio ko su sigurni učesnici od najvećih, najatraktivnijih imena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<




''Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Saša Zverev ima želju igrati u Hrvatskoj, međutim čeka se utorak da nemačka vlada donese odluku o karantinu jer se mora nakon toga vratiti u Nemačku zbog privatnih obaveza. Ne bude li morao da ide u karantin, Zverev će igrati. Bio bi veliki uspeh za Adria Tour da imamo igrača svetskog kalibra i u Zadru'', izjavio je Đoković.

Nole očekuje da i u Zadru bude spektakularna atmosfera.

''Nikada nisam bio u Zadru, tako da se radujem. Čujem da će biti fenomenalna atmosfera i da ima jako puno ljudi koji bi voleli da dođu da gledaju mečeve.

Zahvalio bih svim građanima Zadra i naravno cele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj. Nadam se da će se svi zabaviti i uživati u spektaklu. Zasad zbog socijalne distance na tribinama može biti samo četiri i po hiljade ljudi, kažem 'samo', ali nemojte me pogrešno razumeti. Zaista smo zahvalni, nadam se da će možda napuniti i čitav stadion, a ako ne, i četiri i po hiljade je fantastično'',
izjavio je Đoković.

-
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nole stigao u Zadar i lepo je dočekan (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 17:14

Zanimljivo, ovo je prvi Đokovićev dolazak u ovaj grad, iako je često gostovao u Hrvatrskoj...Posle uspešne organizacije ''Adria Tour-a'' u Beogradu, teniski karavan na čelu sa Novakom Đokovićem seli se u Zadar...Tamo će se narednog vikenda odigrati novi turnir, sa nešto izmenjenim učesnicima....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.