Novak: Fokusiran sam na prave stvari

Izvor: B92, 05.Sep.2020, 03:48

Novak: Fokusiran sam na prave stvari

Novak Đoković zadovoljan je pobedom u trećem kolu US Opena.

Najbolji teniser sveta plasirao u osminu finala nakon što je posle tri seta pobedio Nemca Jan-Lenarda Štrufa.

"Jako dobar meč sa moje strane. U prvom setu sam došao do neophodnog brejka. U prvom gemu sam se susreo sa jednom ili dve brejk lopte, očigledno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tok meča mogao da bude drugačiji da sam izgubio odmah servis protiv servera kakav je Štruf", rekao je Đoković i dodao:



"Dobro sam se kreteo, pronašao sam ritam pravi put, te su drugi i treći set bili odlični."


Novak je zadovoljan formom u poslednjih nekoliko nedelja.

"Igram dobro u poslednjih nekoliko nedelja, naporno treniram, fokusiran sam na prave stvari. Nadam se najboljem. Kada se dođe na tri dobijena seta, na Grend slem, znate šta vas očekuje – igrate protiv najboljih".

Đokovića u osmini finala očekuje Pablo Karenjo-Busta za kojeg je rekao da je veoma dobar igrač i da, iako nema neko oružje u svojoj igri, zna da bude vrlo opasan, te mora spremno da dočeka taj dule.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spektakl – Ćorić spasao šest meč lopti, pa sklonio Cicipasa iz Novakovog žreba!

Izvor: B92, 05.Sep.2020

Borna Ćorić plasirao se u osminu finala US Opena pobedom nad Stefanosom Cicipasom posle velike borbe i pet setova – 6:7 (2), 6:4, 4:6, 7:5, 7:6 (4)...Hrvatski teniser u osmini finala igraće protiv Džordana Tompsona koji je u tri seta savladao Mihaila Kukuškina...Cicipas i Ćorić odigrali su spektakularan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.