Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2023, 08:51

Novak: Finale Vimbldona? Preboleo sam to za jedan dan

Najbolji srpski teniser Novak Đoković konačno će nastupiti na nekom američkom turniru, budući da mu je konačno dozovljen ulazak u SAD bez potvrde o vakcinaciji protiv virusa korona. U pitanju je masters u Sinsinatiju, a pred početak duela osvajač 23 grend slem titule govorio je za medije na zvaničnoj konferenciji. Novak je izjavio da je “arhivirao” finale Vimbldona, a da mu veliki motiv predstavlja podrška koju dobija u Ohaju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Vakcinacija,   Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP lista: Karlos i dalje ispred Novaka, Sinsinati odlučuje

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2023

U ponedeljak je po običaju objavljena nova ATP rang-lista, a na čelu je i dalje španski 20-godišnjak Karlos Alkaraz. Teniser iz Mursije ima 9.395 poena posle 170 koje je osvojio na Rodžers kupu, iako je eliminisan u četvrtfinalu. Na drugoj poziciji nalazi se Novka Đoković, osvajač 23 grend slem...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković: Finale Vimbldona? Preboleo sam to za dan

Izvor: Danas, 14.Avg.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković konačno će nastupiti na nekom američkom turniru, budući da mu je konačno dozovljen ulazak u SAD bez potvrde o vakcinaciji protiv virusa korona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.