Novak: Dobar servis mi donosi lake poene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Dobar servis mi donosi lake poene

Srpski teniser Novak Đoković bio je zadovoljan prikazanom igrom u meču trećeg kola Australijan opena protiv Japanca Jošihita Nišioke.

Drugi teniser sveta za manje od sat i po igre izborio je osminu finala posle ubedljive pobede u tri seta, a sledeći rival biće mu Argentinac Dijego Švarcman.

"Servis je opet bio veoma efikasan i dao mi je mnogo lakih poena. Imao sam dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << asova i servis vinera, kao i u prva dva meča na turniru. Spremao sam se za duge poene, želeo sam da budem agresivan i da ga nateram na trčanje s jednog na drugi kraj terena", rekao je Đoković na konferenciji za medije posle meča.

Branilac titule i sedmostruki šampion Melburna istakao je da je posebno zadovoljan servisom i igrom sa osnovne linije.

"To mi omogućava da brzo prolazim kroz moje servis gemove i pojačan pritisak na rivala kada je on na servisu. To je nešto što će svakako biti korisno pred drugu nedelju turnira", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković: Dobar servis mi donosi lake poene

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2020

Srpski teniser Novak Ðoković bio je zadovoljan prikazanom igrom u meču trećeg kola Australijan opena protiv Japanca Jošihita Nišioke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.