Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2024, 11:18

Novak Đoković započeo 410. nedelju na prvom mestu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 410. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime je nastavio da uvećava sopstveni rekord. Đoković na prvom mestu ATP liste ima 9.855 bodova. Srpski teniser je izgubio 1.200 poena, pošto nije uspeo da odbrani titulu na Australijan openu. On je u polufinalu turnira u Melburnu izgubio od Italijana Janika Sinera 6:1, 6:2, 6:7 (6:8), 6:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković: Kad čujem vatromet, setim se bombardovanja

Izvor: Danas, 30.Jan.2024, 10:08

Novak Đoković, prvi teniser sveta, dao je intervju za australijski Kanel 9, odnosno emisiju Today Show, u kojoj je razgovarao sa Karlom Stefanovićem. Srpski as je u polufinalu Australijan Opena izgubio od kasnijeg osvajača turnira Italijana Janika Sinera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.