Novak Đoković uživa na Kosmaju, jedan prizor oduševio sve: Veran svom narodu i korenima FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 08:43

Novak Đoković uživa na Kosmaju, jedan prizor oduševio sve: "Veran svom narodu i korenima" FOTO/VIDEO

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, slobodno vreme provodi na Kosmaju, u blizini Beograda.

Novak Đoković slobodne dane provodi u Srbiji nakon osvajanja US Opena i spektakularnog dočeka u Beogradu zajedno sa košarkašima i basketašima.

Najbolji teniser sveta je obišao jedno porodično imanje na Kosmaju i tamo uživao u jahanju konja i druženju sa ljudima.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak kako Nole mazi kozu, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se mnogi našalili kako je konačno pronašao svog "rođaka", s obzirom na to da je na engleskom jeziku koza zapravo "goat", što je i akronim za "greatest of all time" - najbolji svih vremena, kako drugačije i nazivaju Đokovića.

Fotografiju sa Noletom su podelili i domaćini koji su ga ugostili, a svoje oduševljenje su iskazali i u opisu ispod objave na društvenim mrežama.

"Bila nam je velika čast ugostiti ovog velikana Srbije. Ponos našeg naroda, promoter dobrote, skromnosti i pozitivne energije, dokaz da veliki ljudi mogu ostati verni svome narodu i svojim korenima. Zahvaljujemo se na pruženoj prilici da provedemo vreme sa ovim čovekom", poručili su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.