Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jul.2021, 16:35

Novak Đoković ujedinjuje buduće šampione

Novak Đoković Fondacija je u duhu programa „Putem šampiona“ donirala dečije teniske loptice klubovima širom Srbije i održala javni čas tenisa. Dodela loptica klubovima u Srbiji – planirana da bude proširena u narednom periodu i na one iz regiona – zaokružuje kampanju koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje … Članak Novak Đoković ujedinjuje buduće šampione se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Đoković ujedinjuje buduće šampione

Izvor: RTS, 25.Jul.2021, 09:02

Fondacija "Novak Đoković" je na terenima "Teniskog centra Novak" donirala vodećim klubovima u Srbiji teniske loptice za njihove najmlađe članove i organizovala im javni čas tenisa u okviru aktivnosti jedinstvenog programa fondacije – "Putem šampiona". . Dodela loptica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.