Novak Đoković stigao u Beograd, zaobišao medije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 08:23

Novak Đoković stigao u Beograd, zaobišao medije

Avion iz Dubaija, u kom se nalazi najbolji teniser sveta Novak Đoković, sletao je danas u 12.16 sati na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Kako javljaju Tanjugovi izveštači sa lica mesta, Đoković je izbegao špalir medija i veliki broj navijača, koji su ga čekali ogrnuti zastavama i napustio aerodrom.

Dolazak Đokovića u Beograd izazvalo je veliku pažnju medija, koji su raspoređeni na dve lokacije ispred VIP ulaza i na međunarodnim dolascima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Đoković je deportovan juče iz Australije, pre početka prvog gren slema u sezoni, a nakon presude Federalnog suda.

Novak Đoković je stigao rano jutros u Dubai nakon što je njegova deportacija iz Australije, zbog obavezne vakcinacije protiv kovida-19, ugasila nade svetskog tenisera broj jedan da će odbraniti titulu na Australijan openu, javlja agencija AP.

Avion kompanije "Emirejts" sa Đokovićem sleteo je u Dubai iz Melburna posle 13 i po sati leta.

Novak je fotografisan na međunarodnom aerodromu u Dubaiju, a Rojters javlja da je najbolji teniser sveta pravio selfije sa navijačima na aerodromu.

"Hej druže, izvini zbog onoga što se dogodilo", rekao je jedan čovek dok je spuštao masku za lice da bi napravio fotografiju sa Đokovićem, koji je zadržao svoju masku dok je čekao odmah pored vazdušnog mosta da njegova pratnja izađe iz aviona.

Dok su njegov trener Goran Ivanišević i još dvojica u njegovoj pratnji sedeli u biznis klasi, Đokoviću je omogućena privatnost prve klase za noćni let "Emirejtsa" koji traje 14 sati.

Đoković je po izlasku iz aviona stajao sam, nosio je tenisku torbu i držao pasoš, dok je čekao da njegova tri saputnika izađu iz aviona.

Đoković je kasnije viđen u avionu koji bi trebalo da sleti u Beograd u 12.10 po srednjeevropskom vremenu, navodi agencija AP.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković stigao u Dubai, slikao se s navijačima: "Hej, druže, izvini"

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2022

Novak Ðoković je stigao rano jutros u Dubai nakon što je njegova deportacija iz Australije, zbog obavezne vakcinacije protiv kovida-19, ugasila nade svjetskog tenisera broj jedan da će odbraniti titulu na Australijan openu, javlja agencija AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVAK SLETEO U DUBAI: Navijači ga OPSEDALI, a on još jednom pokazao KOLIKI JE CAR (FOTO)

Izvor: Kurir, 17.Jan.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rano jutros sleteo je u Dubai.

Nastavak na Kurir...

Đoković iz Dubaija krenuo za Srbiju, na 3 godine zabranjen mu ulazak u Australiju

Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2022

Novak Đoković je trenutno na putu za Beograd, piše agencija “Asošijeted pres”.. Srpski teniser viđen je kako se u Dubaiju “čekira” za let za Beograd i očekuje se da u prestonicu Srbije sleti oko 12.10, a verovatno će mu biti priređen i doček navijača.. Iako nije imao mnogo vremena,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.