Novak Đoković stigao u Beograd, sprema se regionalni spektakl

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2020, 22:30

Novak Đoković stigao u Beograd, sprema se regionalni spektakl

Novak Đoković vratio se u Srbiju iz Španije, pošto je u subotu popodne sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Novak Đoković vratio se u Srbiju iz Španije, pošto je u subotu popodne sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".Najbolji teniser sveta je period izolacije usled pandemije koronavirusa provodio sa porodicom u Marbelji.Kada su se stekli uslovi, Đoković je rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da dođe u Beograd, dan nakon što je najavio veliki balkanski turnir.Novak se uželeo tenisa i mečevima će se vratiti sredinom juna, 13. i 14. upravo u srpskoj prestonici, koja će biti domaćin prvog vikenda “Adria Toura“.Regionalni turnir igraće se do 5. jula, a učešće će uzeti i asovi poput Dominika Tima i Grigora Dimitrova. Svi mečeve prenosiće televizija Sport Klub.(Nova.rs)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO: Novak trenirao u Beogradu i pokazao magiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 15:04

Najbolji teniser sveta sprema se za ''Adria Tour''...Novak Đoković je juče doputovao u Beograd, prvi grad u kojem će se igrati ''Adria Tour'', regionalni turnir koji će potom biti igran i u drugim zemljama bivše Jugoslavije...Najbolji reket sveta se odmah vratio i treninzima i pokazao šta navijači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.