Izvor: Piplmetar.rs, 10.Maj.2023, 21:30

Novak Đoković snimljen na utakmici: Otputovao iz Rima samo zbog meča i izazvao oduševljenje navijača

Najbolji teniser sveta došao da gleda tim koji vili

Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia


Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Italiju, gde će igrati na Mastersu u Rimu. Novak je iskoristio priliku što je u Italiji da dođe na San Siro, da gleda prvi meč polufinala Lige šampiona između Milana i Intera.
Poznato je da Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << simpatiše Milan, koji je inače i uslovni domaćin na ovom meču, tako da nije iznenađenje što je došao na utakmicu.
On je i pozirao fotoreporterima prilično raspoložen i nasmejan, a izazvao je i oduševljenje navijača na stadionu, kao i na društvenim mrežama.
Ipak, Novaku se sigurno neće svideti kako je krenuo meč na San Siru, jer je njegov Milan primio dva gola na startu utakmice.
(Telegraf.rs)


Video: Novak odradio trening u Rimu: Partner mu bio potencijalni protivnik u polufinalu

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) Novak Đoković na „San Siru“ posmatra meč polufinala Lige šampiona između Milana i Intera

Izvor: Danas, 10.Maj.2023

Novak Đoković trenutno se nalazi u svečanoj loži stadiona „San Siro“ odakle posmatra prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona između Milana i Intera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.