Novak Đoković se oprostio od Merime Njegomir FOTO

Izvor: B92, 20.Nov.2021, 17:19

Novak Đoković se oprostio od Merime Njegomir FOTO

Pevačica Merima Njegomir preminula je danas u 69. godini, a od nje se putem Instagrama oprostio najbolji teniser sveta, Novak Đoković.

Danas nas je napustila pevačica Merima Njegomir.

Mnoge njene kolege su se putem društvenih mreža oprostile od nje, a nedavno se od nje putem Instagrama oprostio i najbolji teniser sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak Đoković.

Đoković je na svom Instagram storiju objavio crno-belu fotografiju pevačice uz emotikone sa tužnim izrazom lica i slomljenog srca.

Podsetimo, kada je porodica Đoković saznala da se Merima Njegomir bori sa teškom bolešću, odlučili su da će joj pružiti svu neophodnu pomoć oko nabavke lekova.

Nažalost, pevačica je izgubila bitku s bolešću.

Pročitajte još i:

Šta je Merima značila za narodnu muziku i srpsku kulturu?

Teška istina Merime Njegomir: Otac joj branio da peva, a majka je napustila

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.