Novak Đoković sa Milmanom u večernjem terminu

Izvor: N1 televizija, 04.Sep.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković sa Milmanom u večernjem terminu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković meč četvrtfinala protiv Australijanca Džona Milmana igraće u večernjem terminu na stadionu Artur Eš i to ne pre 2:30 po srednjeevropskom vremenu.

Dvostruki osvajač US Opena i najveće iznenađenje turnira svoj meč igraju poslednji po redu na Artur Ešu, a drugi u večernjem terminu posle meča ženskog singla Karla Suarez Navaro - Medison Kiz, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neće početi pre jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, tako da početak Novakovog meča sigurno neće početi pre 2:30 u noći između srede i četvrtka.

Program na Ešu počinje od 18 časova po srednjeevropskom vremenu a otvaraju ga Naomi Osaka i Lesija Curenko. Posle njih na teren izlaze finalisti iz 2014. Marin Čilić - Kei Nišikori.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Milman zatvaraju "Artur Eš"

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2018

Novak Đoković će svoj četvrtfinalni duel US opena protiv Australijanca Džona Milmana odigrati u posljednjem večerenjem terminu dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković sa Milmanom za polufinale

Izvor: RTS, 05.Sep.2018, 08:53

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaje se sa Australijancem Džonom Milmanom u borbi za plasman u polufinale Ju-Es opena. Njihov duel na stadionu "Artur Eš" je drugi meč u večernjem terminu i trebalo bi da počne oko 2.30 u noći između srede i četvrtka. Tok meča i kretanje rezultata...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.