Novak Đoković otkrio da bi voleo da bude glumac, a potom imitirao svog psa! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Feb.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković otkrio da bi voleo da bude glumac, a potom imitirao svog psa! VIDEO

Šarmantna voditeljka Mejlin Ramej emisije ''Out side the ball'' i Novak Đoković imitirali su njegove pse - Teslu i Pjer.

Naime, voditeljka Mejlin Ramej upitala je Novaka čime bi se bavio, a da to nije tenis. Da li bi bio muzička zvezda, glumac ili plesač. Najbolji teniser sveta otkrio je da ga gluma posebno privlači, a ekipa emisije ''Out side the ball'' imala je već spremnu igru za njega!

''Mi smo tvoji psi, Pjer i Tesla. Strpljivo čekamo pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << trepezarijskog stola, a potom nekom ispada hrana'', pričala je Mejlin koja je zajedno sa Novakom glumila psa! Njihov šou nasmejao je mnoge, a na kraju su zaključili da je pametnije da se drže svog posla. ''Tenis za tebe, časovi glume za mene'', našalila se voditeljka.

 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.