Novak Đoković osvojio Majami! Druga titula za dve nedelje! Svaka čast, Nole!

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković osvojio Majami! Druga titula za dve nedelje! Svaka čast, Nole!

Naš najbolji teniser Novak Đoković savladao je večeras u finalu turnira u Majamiju prvog tenisera sveta Rafaela Nadala, rezultatom 2:0 i na taj način osvojio drugu titulu ove sezone.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami: Novak nadigrao Nadala i uzeo "duplu krunu" (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 30.Mar.2014

Novak Đoković je u petom finalu Masersa u Majamiju osvojio četvrtu titulu. Posle Indijan Velsa trijumfovao je na Ki Biskejnu i osvojio "duplu krunu".

Nastavak na Sportal.rs...

Pao je Rafa, Majami pokoren četvrti put: Novak je kralj američkog betona!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2014

Novak Đoković je opet u šampionskom ritmu i nastavlja da topi prednost Rafaela Nadala na ATP listi. Najbolji srpski teniser je na perfektan način zaokružio prvu severnomeričku turneju u sezoni: Tituli u Indijan Velsu je pridodao i šampionski pehar u Majamiju gotovo savršenom partijom u finalu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.