Novak Đoković oduševljen Anom Kokić

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković oduševljen Anom Kokić

Pevačica Ana Kokić u finalnoj večeri takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" imitacijom pevačice Pink izazvala je oduševljenje publike, a tako buran aplauz i povike nijedan takmičar nije dobio.

Ana je još jednom pokazala koliko je svestrana, pa je sa lakoćom izvela veoma zahtevnu koreografiju, a vokalnim sposobnostima oduševila je žiri i publiku u studiu.

Moj favorit definitivno @AnaKokicMusic Iza nje Aleksa Jelic.Divim se svima na profesionalizmu I zabavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju su pruzali nedeljama

Novak Djokovic (@DjokerNole) December 28, 2013

Na Tviteru su neki od najboljih pevača i muzičara pružili podršku Ani, pa je tako Marija Šerifović rekla da će da organizuje štrajk ispred studija ako Ana ne pobedi.

Ja sam za neki strajk i demonstracije ispred Emotion-a ako ne pobedi @AnaKokicMusic

— Marija Serifovic (@futomaki) December 28, 2013

Po završetku nastupa svi su ustali na noge i aplaudirali pevačici toliko glasno d se voditeljka Marija kilibarda gotovo nije ni čula od njih.

Moj favorit definitivno @AnaKokicMusic Iza nje Aleksa Jelic.Divim se svima na profesionalizmu I zabavi koju su pruzali nedeljama

Novak Djokovic (@DjokerNole) December 28, 2013

Mlada Zvezda Granda Ana Sević takođe navija za Anu u ovom takmičenju:

@AnaKokicMusic ti si za mene POBEDNIK vec sada! WOW and respect ❤️

— AnaSevic (@AnaSevic) December 28, 2013

Ana od početka serijala važi za jednog od učesnika koji je iznenadio sve učesnike u najpozitivnijem smislu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak Đoković oduševljen Anom Kokić

Izvor: Dzungla.org, 28.Dec.2013

Pevačica Ana Kokić u finalnoj večeri takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“ imitacijom pevačice Pink izazvala je oduševljenje publike, a tako buran aplauz i povike nijedan takmičar nije dobio.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.