Novak Đoković obradovao lebansku decu

Izvor: juGmedia, 24.Apr.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković obradovao lebansku decu

LEBANE – Predstavnici Fondacije „Novak Đoković“ posetili su danas Centar za decu i mlade i podelili jedanaest bicikli najuspešnijim učenicima. 

„Mi ne pravimo razlike, za nas su sva deca podjednako važna, samo ih motivišemo da se što više bave sportom, vode zdrav život i zdravo se hrane“, kazala je projekt-menadžer Gorana Džudža Jakovljević.

Takođe je dodala da imaju za cilj da motivišu i lokalne samouprave da onda, kada nema više donacija , >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ipak moraju da nastave da žive.

Za sedam godina, koliko postoji ova Fondacija,  pomogli su velikom broju dece da sanjaju svoj san.

Pored dece iz Lebana, u okviru ove akcije predstavnici fondacije „Novak Đoković“ usrećili su  i decu u Nišu, Prokuplju, Pirotu, Surdulici, Vladičinom Hanu i Bojniku.

(Kraj)ana/ena
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Učenici u Lepenici dobili bicikle

Izvor: juGmedia, 24.Apr.2013

VLADIČIN HAN – Predstavnici Fondacije „Novak Đoković „danas su obišli Društveni centar u Lepenici .Učenicima romske i srpske nacionalnosti koji pohađaju neformalno obrazovanje i koji su bili uspešni i redovni , predstavnici ove fondacije su uručili bicikle...(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.