Novak Đoković kupio vilu u Crnoj Gori: Vredi milione, ima privatnu plažu

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 13:29

Novak Đoković kupio vilu u Crnoj Gori: Vredi milione, ima privatnu plažu

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, kupio je vilu u Crnoj Gori, u mestu Ljuta, koja vredi milione.

Đoković je pazario nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gde voli da boravi leti kada mu to obaveze dozvoljavaju.

Kako pišu domaći mediji, vila je u odličnom stanju, međutim, Đokovići žele da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << urede u potpunosti po svojoj meri i posebnim afinitetima, zbog čega su sada tu radovi u toku.

Posed našeg asa, sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu.

"Tačno je, Đoković je u Ljutoj kupio vilu. To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovde imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Trenutno su tu radovi. Ništa ne fali tom velelpnom zdanju, samo žele da bude još bolje", tvrdi izvor za "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.