Novak Đoković će igrati na US openu!

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 23:49

Novak Đoković će igrati na US openu!

Postojala je ozbiljna bojazan da Novak Đoković ni ove godine neće moći da igra na američkom tlu, samim tim i US openu, ali ukinuta je i poslednja prepreka.

Naime, poslednja odluka kabineta Bajden – Haris glasi da će biti ukinut zahtev o obaveznoj vakcinaciji protiv koronavirusa po pitanju ulaska u Sjedinjene Američke Države.

"Od januara 2021. godine broj smrti od virusa korona smanjio se za 95 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odsto, a broj hospilatizovaniuh pacijenata je smanjen za 91 odsto. Globarno, broj smrti od virusa korona je na najmanjim brojkama još od početka pandemije. Usled težnji cele vlade rekordan broj od 270.000.000 Amerikanaca je dobio makar jednu dozu vakcine za kovid. Danas objavljujemo da će naša administacija završiti sa svim zahtevima vezanim za kovid 19 vakcine 11. maja", stoji u saopštenju.

To implicira da će Đoković, naravno ukoliko bude zdrav, sigurno igrati na Otvorenom prvenstvu SAD.

Odlične vesti za njega, budući da još uvek igra na najvišem nivou, a to je dokazao osvajanjem Australijan opena na startu sezone.

US open se ove sezone igra od 28. avgusta do 10. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukinuta posljednja prepreka: Đoković će igrati na US openu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2023, 08:54

Postojala je ozbiljna bojazan da srpski teniser Novak Đoković ni ove godine neće moći da igra na američkom tlu, samim tim i US openu, ali ukinuta je i posljednja prepreka, javljaju beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.