Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2021, 23:42

Novak Đoković: Vrh

Posle 8. marta Novak Đoković će prestići Rodžera Federera po broju nedelja na prvom mestu svetske teniske rang-liste. Federer je bio prvi 310 nedelja. Najbolji teniser sveta sada ima ukupno 59 velikih titula, tri više od Rafaela Nadala i pet od Rodžera Federera, koji ima 54 takva trofeja. U ovu kategoriju se ubrajaju grend slemovi, ATP Tur finala, turniri Serije 1.000 i zlato sa Olimpijskih igara. Kada se gleda prosek broja velikih titula u odnosu na ukupan broj, Novak je tu na prvom mestu, ima ih 59 od 194 učešća. Rafa Nadal je iza sa prosekom 3,4, a Federer treći sa 4,4. Federer i Nadal imaju osvojenih po 20 “grend slemova”, a Đoković 18.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kineski stonoteniseri neće igrati van zemlje do Olimpijskih igara

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 00:38

Kineski stonoteniseri neće nastupati na turnirima van svoje zemlje sve do Olimpijskih igara u Tokiju...Kao razlog za to, kineski Savez je zvanično naveo pandemiju koronavirusa..."Nijednom kineskom igraču neće biti dozvoljeno da igra van zemlje do Olimpijskih igara na leto", rekao je zvaničnik kineskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.