Novak Đoković: Nezaboravan odmor u Hrvatskoj

Izvor: Story, 31.Jul.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Nezaboravan odmor u Hrvatskoj

Posle osvajanja pete titule na Vimbldonu, najbolji svetski teniser otišao je put Hrvatskog primorja, gde je sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom uživao u prizorima za koje tvrdi da su najlepši na svetu, a uverio se da ga u regionu obožavaju podjednako kao i u svojoj zemlji… Na internetu postoji snimak šesnaestogodišnjeg Novaka ... The post Novak Đoković: Nezaboravan odmor u Hrvatskoj appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Srđan Đoković za RTS: Novak je satkan od najtvrđih stena, otvaramo muzej u centru Beograda

Izvor: RTS, 31.Jul.2019

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka, izjavio je za RTS da je izuzetno važan trijumf na nedavno završenom Vimbldonu, koji je bio potvrda da je naš as najbolji na svetu. Otkrio je i da se za sledeću godinu sprema otvaranje muzeja u Beogradu posvećenog Novaku. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.